El lloguer turístic és un sector amb una demanda cada cop més consolidada i que atreu propietaris interessats en treure un rendiment a les seves cases. Però abans de llançar-te a llogar casa teva en aquest mercat tan competitiu, potser cal revisar algunes recomanacions per prepara casa teva de la millor manera possible.

 

1_5

 

El mercat del lloguer turístic està sotmès a Catalunya a una normativa molt estricte i que cal conèixer bé. En aquest punt pot venir bé comptar amb l’ajuda d’una empresa de lloguer de cases que et pugui informar bé de tots els requisits necessaris per llogar casa teva. Si no estàs al corrent de les lleis que afecten el lloguer temporal, poden arribar sancions considerables.

Els clients de lloguer turístic volen trobar-se còmodes i desitgen una decoració i mobiliari agradable però funcional. Segurament desitgen passar les seves vacances de la millor manera possible i això inclou que la casa de lloguer disposi de quantes més comoditats millor, com ara una cuina ben equipada o rentavaixelles, per exemple. Igualment, la tecnologia ja forma part dels requeriments més demandats pels clients de lloguer turístic i no hi ha més remei que adaptar la casa de lloguer amb alguns dels darrers avenços en aquest camp.

 

19184-9929402-241988657

 

No cal dir que la neteja ha d’ocupar un lloc prioritari en la preparació de la teva casa de lloguer turístic. Una casa bruta i desordenada diu molt poc dels propietaris i és una porta tancada a noves reserves. La neteja en el lloguer temporal és una tasca que s’ha de portar a terme de forma regular i per això cal contractar un servei extern si no t’hi pots ocupar personalment.

La casa de lloguer ha d’estar sempre en un estat totalment funcional i per això requerirà un manteniment constant. Una empresa de lloguer de cases pot ocupar-se professionalment d’aquestes tasques i estalviar costos als propietaris. En tot cas, la primera impressió que tinguin els clients de la casa de lloguer pot ser determinant per a futures reserves i influir positiva o negativament en els comentaris que puguin penjar a les xarxes socials.

 

Save