Si vols vendre la teva casa de la Costa Brava o a Barcelona, estàs de sort. La demanda de propietats en aquestes zones és molt important. Però potser enlloc de trobar un comprador nacional, hauràs de mirar una mica més lluny. El mercat immobiliari a zones tan atractives com aquestes està ple d’oportunitats gràcies als compradors internacionals que busquen trobar casa seva en un dels llocs més atractius d’Europa.

 

DSC_0212

 

Encara que la crisi ha frenat considerablement l’expansió de les ventes de cases als estrangers, aquest mercat encara representa una part significativa de les operacions. Però per arribar als potencials compradors s’han de tenir en compte alguns consells.

En primer lloc, convé pensar bé a quin tipus de client pot interessar la teva casa. Un gran nombre de interessats segurament estan buscant una segona residència en llocs de interès turístic com ara platges o pobles amb cert encant. La ciutat també té el seu atractiu entre les persones estrangeres que busquen residència per motius laborals. També es pot investigar d’on provenen els compradors més interessats en la zona on es troba casa teva. Conèixer els compradors pot ajudar molt a la venta de casa teva.

 

m1_51

 

Sigui com sigui la casa que vols vendre, has de fer servir tot el potencial de la zona on es troba. Es pot destacar el bon estil de vida que s’hi gaudeix, les bones comunicacions o les ofertes culturals. També serà més fàcil vendre casa teva si té bones comunicacions i enllaços ràpids amb altres països.

Un comprador internacional que busca casa a Barcelona o la Costa Brava difícilment es podrà desplaçar sempre que vulgui segurament la seva primera recerca serà a través de Internet. Per aquest motiu, si vols arribar al públic internacional, la venta de la teva casa s’ha de publicar a llocs rellevants d’Internet i fer servir les xarxes socials per guanyar publicitat. En aquest punt és on una empresa immobiliària se pot ocupar d’aquestes tasques de forma professional per arribar millor als potencials clients. A més a més, si té experiència en el mercat internacional, segurament tindrà contactes i coneixerà els llocs on els compradors busquen propietats per comprar.