Si has pres la decisió de vendre casa teva, potser has tingut la temptació de fer-ho pel teu compte. És cert, t’estalviaràs alguns diners però segurament no aconseguiràs el mateix resultat que si ho fas amb una empresa especialitzada en la venda de cases. Els motius són obvis, les agències de venda immobiliària tenen un enfocament professional de la venta de casa teva i coneixen com es mou el sector segurament molt millor que tu.

 

1_38

 

Però abans de posar la teva casa en venda convé seguir una sèrie de passes per deixar-la en les millors condicions perquè els compradors vegin la seva millor cara. Així, el primer pas a donar és fer una neteja en profunditat. Això inclou desfer-se de totes les coses que només ocupen lloc però que no afegeixen cap valor addicional a la casa. Així aconseguiràs augmentar l’espai útil de la casa que semblarà més espaiosa.

Per vendre casa teva cal saber quin preu de sortida volem marcar. Per això cal fer una valoració real a preu de mercat i per un professional que ens doni un preu de venda d’acord amb les característiques i localització de la teva casa en venda. A més a més, has de tenir en compte que vendre una casa inclou molts impostos que s’han de pagar en el moment de tancar l’operació. Si observes els preus d’altres propietats similars podràs ajustar millor aquest preu de sortida.

 

AlfonsoCambrils 043

 

Una bona recomanació per vendre casa teva sense sorpreses inesperades d’última hora és fer una revisió completa de la casa. D’aquesta manera es poden detectar possibles avaries en instal·lacions elèctriques o en qualsevol altre element de la casa que normalment requereix un manteniment. Si això no es fa, corres el risc de trobar problemes posteriors que no faran més que retardar la venda de casa teva i restar valor al preu final.

Aquest darrer punt és molt important ja que la majoria de compradors no tenen gaire interès en una propietat que d’entrada presenta problemes d’algun tipus. Normalment ningú vol passar temps arreglant una casa que acaba de comprar, tot al contrari, esperen poder-ne gaudir el més aviat possible.

 

Save