El mercat del lloguer de cases és molt competitiu. Això vol dir que qualsevol petit detall pot ser decisiu en el posicionament de la teva propietat respecte a la competència. Per aquest motiu, si has decidit llogar una casa, convé seguir alguns consells bàsics que permetin presentar la teva casa en òptimes condicions i arribar amb garanties als clients potencials.

En primer lloc, abans de mostrar casa teva, t’hauries d’assegurar que està en perfectes condicions de neteja i ordre. Ningú considerarà positivament una vivenda com a futura llar si tot està desordenat i brut.  Tenir la casa en perfecte estat és, més que un consell, una necessitat.

11

Treu tot el que no sigui totalment necessari. Si la casa te molts mobles o elements de decoració pot donar la sensació que els espais son més petits i actuar negativament sobre el possible llogater. Aquest punt és especialment important si tens la teva casa per lloguer vacacional ja que estarà en constant comparació amb altres.

Evita tenir moltes coses personals per tal que les visites es trobin un entorn poc personalitzat on s’hi puguin trobar còmodes. Intenta que la casa sigui lo més acollidora possible per a tothom, que no pareixi una casa on hi viu algú.

Els lloguers temporals solen tenir major competència, per tant, si vols accedir a aquest mercat, hauràs de promocionar la teva casa amb bones fotografies, cuidar la il·luminació i, en general, tenir molta cura de qualsevol detall que pugui diferenciar-te de la competència i fer que la teva propietat destaqui per sobre de les altres. Una empresa de lloguer de cases pot ajudar a dissenyar aquesta oferta de forma professional.

Pensa també en totes les condicions del lloguer que tens clar que vols posar. Posa-les per escrit per tal de que estiguin preparades per mostrar als possibles clients. Es tracta de evitar malentesos i que tot quedi ben clar des del primer moment. Això evitarà improvisacions i conflictes d’última hora i pot ser molt rellevant en relació a temes com ara els electrodomèstics i mobiliari que es pugui incloure del contracte de lloguer.

Si has trobat interessant aquest article sobre preparar casa teva per llogar, no oblidis compartir-ho a les xarxes socials.