Una persona que vol llogar una casa a Barcelona o una casa rural a la Costa Brava, vol passar les seves vacances de la millor manera possible. Per aquest motiu, busca una propietat que els hi permeti gaudir de les seves vacances amb totes les comoditats possibles. Els propietaris d’una casa de lloguer turístic ha de tenir en compte aquest punt i oferir el màxim de serveis possibles als seus clients. Però, quins son els més valorats per els turistes?

 

EnriqueSantPol 148

 

En primer lloc destacat hi figura el Wifi gratuït . Avui dia no és possible oferir una casa de lloguer sense aquest servei que s’ha convertit en bàsic. Si la teva casa de lloguer temporal no està connectada amb el món, les reserves no arribaran fàcilment. La connexió a Internet, per tant, ha d’estar present si o si a la teva oferta. És una petita inversió comparada amb els guanys que pot generar.

Llogar una casa suposa tenir accés a serveis que no disposen hotels, com ara poder rentar i assecar la roba quan sigui necessari. Per tant, la rentadora i assecadora són dos serveis bàsics que els clients valoren com a fonamentals, especialment si el lloguer temporal excedeix de una setmana. Els hi permet dur menys roba i viatjar més lleugers.

 

1_25

 

En el següent lloc de la llista hi figura la piscina privada. Llogar una casa rural a la Costa Brava és fantàstic, però molts clients no volen anar fins a la platja per refrescar-se. Busquen gaudir del bon temps i refrescar-se en la privacitat de la seva casa de lloguer. Un luxe que temporalment es poden permetre si la teva casa de lloguer els hi ofereix aquesta possibilitat.

En darrer lloc, però també molt popular, es poder disposar de zones a l’aire lliure com ara jardins o patis. A l’estiu, el lloguer turístic a Barcelona i a Catalunya en general, busca gaudir del sol i de les nits a l’aire lliure. Poder disposar d’això sense sortir de la casa de lloguer és un plus que ben segur portarà moltes reserves.