Resulta del tot normal que en una activitat com el lloguer turístic en algun moment sorgeixin queixes per part dels clients que poden ser degudes a moltes causes. El que importa quan això passa és saber reaccionar a temps i donar una resposta per tal de que els turistes obtinguin una resposta satisfactòria que resolgui el seus problemes. El lloguer temporal implica una entrada i sortida constant de viatgers que sempre esperen trobar la teva casa de lloguer en un estat òptim.

 

1

 

Els motius de queixes son molts i variats. Un dels més habituals és el mal funcionament d’elements bàsics com ara l’aigua calenta o problemes de canonades. Els clients de lloguer temporal no volen perdre temps i desitgen que tot funcioni correctament. Tampoc agrada gens trobar humitats o mals olors a la cuina i banys.

Els clients de lloguer turístic valoren positivament una bona comunicació amb el propietari. Per això s’haurien d’evitar els problemes amb els idiomes i facilitar al màxim que totes les comunicacions que es donin siguin comprensibles abans que apareguin les queixes. Al mateix temps, la manca d’informacions útils pels clients és una altra font de habitual de queixa per part dels clients de lloguer temporal. El desconeixement sobre aspectes relacionats amb la casa de lloguer certament no agrada gens.

 

J1_46

 

Resulta curiós que un dels motius de disgust que expressen el turistes que volen llogar una casa a llocs del sud d’Europa ,com Barcelona o la Costa Brava, sigui que fa massa calor, però és així. Per això, encara que sembli absurd, l’aire condicionat a l’estiu no pot fallar. Un altre aspecte que també suscita comentaris negatius és la comoditat dels llits de les cases de lloguer. Sembla que molts clients troben que aquest punt és millorable, encara que es tracta d’una cosa tan personal que es fa difícil fer-ho a gust de tots.

Altres qüestions que afecten al benestar dels turistes que fan us del lloguer temporal són els renous i les deficients instal·lacions elèctriques. En definitiva, els propietaris de lloguer turístic han de revisar tots aquests aspectes per millorar l’experiència dels clients.