Per a alguns propietaris de cases de lloguer turístic la seva activitat es només un complement d’ingressos al marge de la seva feina habitual. Però encara que sigui així, el client que busca llogar una casa per a les seves vacances espera trobar una actitud professional i un bon servei. Aconseguir que els clients marxin totalment satisfets és una de les millors cartes de presentació de la teva casa de lloguer i una garantia per a futures reserves. Per això, potser cal revisar alguns hàbits que poden ajudar a millorar l’experiència dels teus visitants.

 

1_8 (1)

Els propietaris que tracten el lloguer turístic de casa seva com un negoci tenen molt guanyat. Entenen el lloguer de casa seva com un servei turístic buscant sempre la màxima qualitat i un gran respecte pels seus clients. En conseqüència, es marquen objectius clars i procuren fer el que calgui per arribar-hi.

També, una part important de l’èxit como a propietari d’una casa de lloguer turístic, és el tracte personal. Fer sentir bé els visitants que han escollit la nostra oferta suposa que aquests estableixin vincles de afecte amb el negoci que poden ser positius pel futur. Al mateix temps, mantenir una bona comunicació en tot moment, és imprescindible per resoldre de forma ràpida totes les incidències o dubtes que pugui sorgir en el lloguer.

 

EXT2_2

Llogar una casa a Barcelona és molt atractiu pels clients, si a més a més, els hi proporcionem valor afegit en forma d’informació local com ara llocs interessants propers, restaurants o botigues de la zona o llocs menys coneguts però interessants, la seva experiència millorarà considerablement i valoraran molt positivament aquesta aportació.

Finalment, l’èxit en el lloguer turístic implica una constant millora per part del propietari en termes de qualitat i servei. Això implica renovar la propietat en aquells aspectes necessaris, procurar que tots els detalls estiguin sempre a l’alçada de les expectatives. El lloguer turístic a Barcelona o a la Costa Brava és un mercat en constant canvi i els propietaris han d’estar sempre dispostos a aprendre i evolucionar d’acord amb la demanda. Només així es pot garantir un lloguer profitós a llarg termini.