Llogar una casa a Barcelona és una activitat que pot tenir molt demanda. Convertir aquest interès amb diners és l’objectiu dels propietaris de lloguer temporal. Ara bé, convertir el lloguer turístic en un petit negoci d’èxit implica seguir certes regles pròpies de la gestió d’empreses i que potser no tenim molt per mà. Aquí en tenim algunes per ajudar als propietaris a fer el salt de qualitat en la gestió del lloguer de casa seva.

 

Avaluar i entendre els riscs potencials seria un primer consell. Com a propietari, has d’intentar entendre quines són les possibles causes que poden fer-te perdre diners i trobar-hi una solució. Fer un llistat del que et preocupa i dona una resposta a cada problema. Això pot afectar a àrees com la forma de contractació, seguretat addicional a la casa, riscs d’impagament, i molts altres.

J1_12

Invertir en seguretat també és un bon consell. La teva casa de lloguer és un negoci, i com a tal ha d’estar dotat de mesures que previnguin la pèrdua de benefici com ara petits robatoris, coses que es poden trencar o accidents més importants. Per això és important un bon sistema de seguretat.

 

S’ha de pensar en tot moment en com millorar l’experiència del client de la casa de lloguer turístic. Que els hi agradaria trobar a l’arribada o quins serveis els hi poden anar millor per les seves necessitats, son dos exemples. El que compte es posar-se al lloc del client i fer la seva estada el millor possible.

sin título-130

Contractar un servei de neteja extern pot ajudar molt a millorar la imatge de la propietat. Com a propietari d’un negoci que vol tenir èxit, tens la responsabilitat de que la casa de lloguer temporal estigui sempre neta i és recomanable que aquesta feina la faci un servei professional i de garanties.

 

Escoltar sempre als clients, ja sigui personalment o llegint els comentaris que pugui deixar a les xarxes socials o llocs web, és la manera de millorar la qualitat i corregir els possibles errors o del procés de lloguer turístic. També és important seguir les tendències del mercat per millorar la competitivitat.