Gestionar el lloguer turístic d’una casa pot portar molt temps i no és una tasca fàcil. Si tens una casa de lloguer, podem revisar alguns punts essencials que te permetran gestionar molt més eficientment la teva propietat. de forma que puguis maximitzar els teus ingressos seguint unes senzilles recomanacions.

 

sin título-48

 

En primer lloc, el màrqueting es fonamental. Per si encara no te’n has adonat, col·locar la teva casa de lloguer en els millors llocs dels llistats a Internet és bàsic. Per això, són imprescindibles alguns detalls que el teu anunci ha de complir si o si. Comptar amb imatges de qualitat i professionals és el primer pas. Has de capturar l’essència de casa teva per que tots els interessats quedin captivats amb elles i vulguin conèixer més detalls. La descripció del teu anunci ha de ser amigable, fàcil de llegir, sense errors d’ortografia i ben organitzada. Per suposat, han de constar tots els detalls, com ara l’espai disponible, el que inclou el preu, si hi ha wifi o aparcament disponibles i en general quanta més informació rellevant millor.

 

El preus és sens dubte el segon punt que els teus clients miraran amb més cura si vols llogar casa teva. S’ha de fixar un preu just, d’acord amb els preus de la zona i amb les dates de lloguer. Igualment, s’ha d’observar quines èpoques de l’any tenen major demanda, com ara esdeveniments especials per ajustar preus a l’alça o a la baixa segons convingui. Una anàlisi de la competència servirà per comparar el teu preu amb el del teu entorn i veure si la teva casa de lloguer està ben situada al mercat.

 

7

 

Si vols despreocupar-te de la gestió, existeixen empreses de lloguer de cases que poden gestionar el lloguer de casa teva i que estan especialitzades en lloguer temporal. Elles coneixen bé el mercat i poden ajudar-te en molts aspectes en cas de que no puguis dedicar molt temps a la gestió per tu mateix. A més a més, les empreses de lloguer turístic compten amb molta experiència en el camp del màrqueting i poden ajudar-te també a posicionar la teva casa de lloguer a Internet.