Hi ha moltes formes de generar ingressos amb la teva casa. En els temps actuals hi ha solucions imaginatives que permeten obtenir rendibilitat a la teva llar sense haver d’esperar a una pujar dels preus del mercat immobiliari. Ara en podem veure alguna d’elles.

 

1_49

 

Llogar casa teva és sense dubte una de les formes més habituals de treure rendiment a la teva propietat. Però més enllà del lloguer tradicional, és a dir, a llarg termini i de totalitat de la casa, hi ha altres fórmules més imaginatives. Per exemple, llogar una habitació de la casa és una opció que està agafant molt força en els darrers anys, impulsada sobretot per les noves tecnologies. Internet a posat a l’abast de molts propietaris l’accés a un mercat de lloguer turístic d’habitacions de forma senzilla i ràpida, fins al punt de que s’hagi convertit en una vertadera font d’ingressos a tenir en compte.

De la mateixa forma, si tens una propietat amb certes característiques també pots llogar casa teva per altres finalitats. Una de les més curioses és el lloguer a productores audiovisuals com a lloc de gravació o per fer-hi fotografies. És cert que no és una forma habitual de treure diners de casa teva, però a Internet també es troben agències de lloguer de cases que estan especialitzades en aquest tipus de lloguer temporal.

 

1_38

 

Fins hi tot a països com el Regne Unit, hi ha persones que lloguen espai d’aparcament a les seves cases rurals, especialment a llocs on hi ha molta demanda com ara a les rodalies dels aeroports o altres llocs de gran afluència. Un cop més, hi ha llocs web on pots llogar casa teva perquè la gent pugui reservar-hi aparcament.

Avui dia, es poden contractar empreses de lloguer de cases que tenen apostes molt innovadores en relació al lloguer de casa teva, especialment si és per lloguer turístic. Així que si tens una casa de lloguer a llocs com Barcelona o la Costa Brava, potser és interessant demanar informació sobre les possibilitats d’obtenir un rendiment addicional amb alguna d’aquestes alternatives al lloguer tradicional.

 

Save

Save