Com a propietari d’una casa de lloguer, segurament t’han plantejat quina és la millor manera de gestionar tots els detalls que comporta el lloguer turístic. Les opcions disponibles passen per la gestió personal de tot el procés o utilitzar els serveis d’una empresa de lloguer de cases. Tanmateix també hi ha propietaris que fan servir alguna opció a mig camí.

 

ext1_5

 

Una agència de lloguer de cases té com a principal avantatge la gestió professionalitzada del lloguer de casa teva. Es recomanable trobar un gestor amb experiència que pugui donar una resposta integral a tot el procés de llogar casa teva, des de la promoció a Internet fins a la gestió del dia a dia. Per aquest motiu, s’ha de fer una recerca fins a trobar una agència que respongui als requisits de serietat i professionalitat que busquem.

Alguns aspectes que pots tenir en compte en aquesta recerca per contractar una empresa de lloguer de cases serien: l’àmbit geogràfic on treballa, si s’ocupen directament de gestionar les reserves, si filtren els potencials clients per veure si son adients per a la teva propietat, si s’encarreguen de revisar la propietat abans i després de cada lloguer temporal, si reben als clients personalment, qui s’ha d’ocupar del manteniment i reparacions que necessiti la casa de lloguer i finalment, quin tipus de comunicació tindrà amb tu. Un cop respostes aquestes qüestions, tindràs més clar si l’empresa és l’escollida o no per gestionar la teva casa de lloguer.

 

urquijo1_98

 

En definitiva, del que es tracta és de garantir que els clients tinguin el millor servei possible. Això molts cops es complicat de gestionar per part dels propietaris ja que normalment tenen altres ocupacions que fan impossible dedicar tot el seu temps a la seva casa de lloguer. És per aquest motiu que una empresa de lloguer turístic de cases se converteix en la millor opció si tens poc temps per ocupar-te tu mateix de la casa de lloguer. Cal també revisar quins percentatges del lloguer aniran al compte de l’empresa i ajustar-ho si cal per tal de que la relació amb l’agència sigui satisfactòria per les dues parts.