Durant l’any el propietari de lloguer turístic pot rebre un gran nombre de sol·licituds de reserva de la seva casa de lloguer que mai es materialitzaran. En dels passos fonamentals en aquest moment del procés de lloguer turístic és enviar el preu al client que s’ha interessat per la propietat i facilitar el pagament per algun mitja segur i de fàcil utilització.

En aquest punt, el propietari que gestiona el lloguer temporal de casa seva per ell mateix, pot optar per diferents sistemes. Però al marge d’això, potser aquest aspecte és el més indicat perquè el gestioni una empresa de lloguer turístic ja que pot evitar molts tràmits al propietari i facilitar el pagament al client. En tot cas, podem comentar alguns aspectes interessants.

 

1_4

 

Quan arriba una sol·licitud, s’ha de mirar amb molta cura tota la informació sobre dates i preu ofert al client. A partir d’aquí, es pot valorar la conveniència de oferir algun descompte o incentiu perquè el client s’acabi decidint per reservar la casa de lloguer. També s’ha de definir si s’agafarà algun dipòsit i si la política de devolució d’aquest.

En la resposta, es recomanable incloure algun tipus de missatge personal. Els clients de lloguer turístic valoren molt aquesta atenció personalitzada i pot ser clau per la seva decisió. Avui dia, el més habitual és que la comunicació es faci per Internet. Els viatgers que busquen un lloguer temporal valoren molt la rapidesa de resposta i qui primer contesti pot acabar fent la reserva.

 

sin título-130

 

Els sistemes de pagament han de ser diversos, per tal de donar flexibilitat a l’usuari. Així formes de pagament per Internet com per exemple Paypal són una bona opció a afegir a les ja habituals de targeta de crèdit o transferència bancària.

Un altra aspecte molt important és tenir sempre les dades de la web actualitzades un bon disseny atractiu i funcional, perquè un cop el client rebi la resposta el propietari el pugui remetre a conèixer alguns aspectes positius de la casa de lloguer que potser el client no ha tingut en compte. La confirmació del lloguer de casa teva pot dependre de petits detalls com aquest.