Llogar una casa rural a la Costa Brava té un atractiu turístic evident. Llogar una casa a Barcelona també és un gran reclam per molts visitants que busquen amb aquest tipus d’allotjament una oferta diferent. Per això, molts propietaris s’han llençat a llogar les seves cases davant les bones expectatives del mercat.

 

a1 copy

 

En concret, al primer trimestre del 2015 el mercat espanyol de lloguers turístics ha experimentat  un augment del 16% respecte l’any anterior. Després de Andalusia, Catalunya és la regió que més demanda té, especialment el lloguer a Barcelona que, gràcies als grans atractius de la ciutat, es consolida com un dels destins turístics més importants de la mediterrània.  Totes les dades demostren que llogar una casa a Barcelona tindrà una demanda gairebé garantida, ara bé, la propietat ha de tenir certes característiques per millorar d’acord amb les demandes dels clients. En el primer trimestre d’aquest any, els britànics lideren les demandes, seguits pels francesos, els propis espanyols i els holandesos.

 

Resulta interessant comprovar com el que més demanden els clients que demanden cases de lloguer com a requisits imprescindibles a l’hora de llogar es que la casa disposi de rentadora, de terrassa i de piscina, per aquest ordre i per davant d’altres coses com l’aire condicionat, el wifi o les vistes del mar. També és rellevant la quantitat de gent que busca propietats adaptades per a discapacitats.

 

1_38

 

En general, la demanda de lloguer de cases rurals supera al d’apartaments. Molts turistes cerquen destinacions de platja i amb ambient familiar i per això busquen cases àmplies on tota la família pugui gaudir de les seves vacances. El mercat de lloguer urbà també és important encara que les escapades urbanes no és un dels sectors que més demanda lloguers turístics.

 

Un país com Espanya disposa de moltes destinacions atractives i Catalunya té una posició privilegiada que li permet tenir una oferta de cases de lloguer amb gran demanda. Per això, si tens una casa de lloguer a Barcelona , no dubtis a demanar informació sobre quina és la millor manera d’entrar en el mercat de lloguer turístic.